top of page

4. oktober 2024 – Mening, Mat og Mot i Snåsa

MENING, MAT OG MOT har samlet fulle hus over hele landet det siste året – og nå var det Snåsa sin tur! Denne kvelden løftet vi i lag for matsikkerhet, ernæring, beredskap, jordhelse, forbrukermakt og levende lokalsamfunn.

 

Dørene åpnet kl. 17.30 med servering av varmmat, og sceneprogrammet startet kl. 18.30. Hele arrangementet – inkludert mat og kaffe – var gratis og åpent for alle.

 

På scenen sto:

 

  • Anders Nordstad – forbrukernes vaktbikkje og folkeopplyser: «Det er maten vår for pokker!»

  • Robert Mood – generalløytnant og tidligere president i Røde Kors

  • Kjersti Rinde Omsted – ernæringsformidler og regenerativ bonde

  • Anders Lerberg Kopstad – rådgiver og fagperson i regenerativt landbruk

  • Heidi Bjerkan – Michelin-kokk med hjertet i lokale råvarer og god dyrevelferd

  • Edel Urstad – sivilagronom og initiativtaker til Mening, Mat og Mot

 

Kvelden bød på både kunnskap, inspirasjon, sterke historier og smaker fra Snåsa – med mat, musikk og varme rammer i tråd med bevegelsens ånd.

 

Arrangører og støttespillere:

Snåsa Bondelag, Snåsa Bonde- og Småbrukarlag, SpareBank 1 SMN, Reime & Co AS, Underhaug AS, Meirsmak mat- og kulturfestival, Landbrukets Økoløft, Snåsa Hagelag, Nortura, Tine, Snåsa Sanitetsforening, Snåsavann og ARV Lokalmat.

image.png
bottom of page